Bună ziua! Un taxi vă rog…de fapt, bărci aveți?

Să te ferească Sfântul să ai intenția să ieși din casă când afară plouă torențial. Nu sunt convinsă că șoferii sunt la fel de nesimțiți mereu, dar vai de pietonul suficient de tâmpit să încerce să ajungă la metrou. Adică, nu mă înțelegeți greșit, le mulțumesc pentru intenție, dar pe cuvânt de cercetaș că făcusem dus chiar înainte să plec.

Mai rău decât șoferii sunt canalizările. Nu pot să înțeleg cum de încă trăim ca în evul mediu! Cum e posibil să plouă de doar 15 min, iar afară să arate de parcă am trăi pe un lac?!

Mai rau decât canalizările de pe străzi sunt cele din gara de nord, unde imaginile sunt mai rău decât cele din filmele cu proști. Acolo, unele canalizări refulează. V-ați fi așteptat la asta? Evident, că doar trăiți în România. Mai mult decât atât, toate țevile sunt sparte și apa curge de undeva de sus în capul trecătorilor și fix pe lângă cei care servesc masa la unul dintre fast-food-urile de acolo. Of, ce tâmpită sunt; nu sunt capabilă să apreciez o cascadă în toată regula.

„VREAU O ȚARĂ CA AFARĂ!!”