Ce imi doream „ieri”, ACUM nu mai este de actualitate

de | feb. 25, 2017 | 0 comentarii

A trecut ceva de cand nu am mai impartasit niciun gand cu voi.

A fost o perioada a transformarilor care mi-a solicitat timpul si energia. Nu-mi pare rau. Am facut ce trebuia sa fac pentru a creste. Am schimbat jobul si am iesit din zona de confort, apoi pentru a ma adapta mai usor am prioritizat diferit. Mai putina ieseala, mai multe ore de somn, un zambet mai larg si o minte mai agera. Uneori poate si o durere cap, reala sau metaforica, dupa caz.

Acum lucrurile incep sa se limpezeasca, iar eu am timp sa-mi revad prietenii care-mi bat obrazul ca n-am mai scris nimic. Ce-i drept asa e, dar in zilele in care nu-mi umblau picioarele tot ce-mi doream era o carte si un pahar de vin. Relaxarea absoluta. Apoi somn si iar de la capat.

 

De-a lungul timpului am tot scris postari despre cum ar trebui sa fie un barbat in viziunea mea. Ce sa faca, ce sa zica, cum sa fie, etc. Si l-am gasit. Barbatul perfect. Simpatic, istet, atent, inalt, romantic, etc. Exact cum am scris. Daca a citit blogul si pur si simplu a aplicat nu stiu sa va spun, dar era din carti. Suna wow, asa-i?
Abia dupa ce l-am gasit am realizat ca eu nu mai sunt fetita care cauta asta. Am devenit intre timp o tanara independenta, poate prea independenta uneori, care s-a simtit usor ingradita de un astfel de comportament. Eram intr-o colivie de aur alb batuta-n diamante, dar totusi colivie. Inchipuiti-va surpriza si dezolarea mea cand privindu-l am realizat ca de fapt nu e pentru mine. ACUM sunt alta femeie intr-un alt film, doar ca nu stiu exact scenariu.
Sterge asta. Nu stiu deloc scenariul.
Si uite cum pe strazile unui superb oras eu purtam discutii de despartire cu omul pe care l-am cautat in ultimii ani. „Cea mai romantica despartire, pe strazile Barcelonei”, imi spune la un moment dat. „Da, una dintre cele mai, eu am mai patit-o si in Florenta acum cativa ani.” Poate ar trebui sa plec intr-un citybreak de fiecare data cand mi se pare ceva in neregula…macar decorul va mai inmuia putin atmosfera. :)))
Era si o vorba: „fiecare om are un rol in viata ta”. Amin! Eu am descoperit multe despre mine in aceasta perioada in care mi-am impartit timpul cu el. Cred eu, si sper, ca la fel s-a intamplat si cu el.