Ești cea mai frumoasă!

Încerc să scriu de vreo 2 săptămâni, dar nu iese nimic. E al 4-lea text pe care-l încep. Oare p-ăsta îl termin?

Sunt într-o perioadă de tranziție…poate d-asta am un blocaj. Încă încerc să înțeleg ce se întâmplă și de ce se întâmplă. Mereu am alergat după explicații, etichete și logică. Dar acum nu am explicații, titulaturi și colac peste pupăză, nimic nu mai e logic. 

Un lucru știu clar: ce NU mai vreau. Nu mai vreau o relație. Nu mai vreau compromisuri. Nu mai vreau să-mi deschid sufletul. Nu mai vreau să mă încred.
Vreau liniște. Vreau o fericire potolită, că aia cu năbădăi se termină cu lacrimi pe obraz și e chiar păcat de tuș.

Nu te mai caut. M-am plictisit să alerg după unicorni. Acum am ceva mai important de făcut: să mă caut pe mine. Și n-o să mă opresc până n-o să mă găsesc.

Dacă mă găsești tu înainte să mă găsesc eu pe mine și cumva îmi pici cu tronc, atunci bine ar fi să fii ceea ce trebuie. Altfel n-o să fii. 

Știi cât timp liber am? Știi cât de bine e să fac ce vreau, cum vreau și fix când vreau? E independența aia dulce-acrișoară. Are gustul unei limonade într-o după-amiază de iulie.
Hai că p-ăsta sigur îl termin de scris, nu de alta, dar absorbită fiind am uitat să cobor din metrou. :)))

Stăteam azi pe un calorifer călduț și vorbeam cu o prietenă despre frumusețe și perfecțiune. De unde a plecat discuția nu are nici o relevanță, cert este că replica mea a fost: „Măi, mereu va fi una mai frumoasă ca tine, oricât de frumoasă ai fi.”

„Greșit! Nu există alta mai frumoasă ca mine. Sunt perfectă. Mai încearcă unii să mă mintă că nu-i așa, dar nu ține.”

She actually has a point. Iar dacă tolomacul de lângă tine crede că e alta mai frumoasă ca tine, e omul greșit. Next!

De ce stăm lângă oameni care nu ne văd așa cum ar trebui să o facă? Am plăcut mulți tipi „urâți”. Mi se tot spunea: „E nașpa rău”, „Cum te-ai putut uita la așa ceva?”, „Te-ai lovit la cap?”, „Tu n-ai oglindă? Nu vezi cât ești de frumoasă? Ăsta nu-i de tine.” Dar eu nu-l vedeam așa. Îl vedeam soare, pentru că-mi plăcea.

My point being: dacă îți place, îți place. Punct. Plus că trebuie să îți placă ție, nu întregului clan.

Întrebarea cea mai potrivită este: Merită să-l placi? Daca da, dă-i înainte, dacă nu, scutură praful și așteaptă să vină cel care să te merite!

Vreau doar să-ți amintesc că ești cea mai frumoasă!