Femei, nu mai minţiţi bărbaţii!

de | mart. 26, 2016 | 0 comentarii

Vreau să scriu articolul ăsta de mai bine de o săptămână, iar acum că am mintea limpede şi puţin timp liber profit să-l aştern pe…taste.

 

Stăteam de vorbă cu o prietenă bună zilele trecute şi am ajuns la concluzia că cea mai mare greşeală a unei femei este să menajeze un bărbat cretin, infatuat sau impotent.

 

Este momentul ăla când refuzi un bărbat în cel mai diplomat mod cu putinţă pentru a nu-i răni sentimentele firave.

 

 

Ieşi în oraş cu un tip. Se dovedeşte că-i un tâmpit, iar tu îi spui frumos şi drăguţ cum că nu eşti pregătită pentru o relaţie. „Nu eşti tu, sunt eu.” Uneori pricepe, alteori ba. Nu ar fi mai simplu să-i zici verde în faţă: „eşti plicticos”, „nu ştii să scrii”, „nivelul de inteligenţă al acestei discuţii mă ucide cuvânt cu cuvânt”?

 

Mi-a scris un combinatozaur ieri sau alalteri greşit. Evident că i-am dat replică cu forma corectă.

Scuza lui: „autocorrect-ul”.

„Asta spun toţi.”. îi scriu. BLOCK instant! Opaaa! Why so touchy, honey?

 

Pe de altă parte sunt ăia cu care ieşi, şi ieşi, şi ieşi. Apoi vine momentul magic. Sex.

Moment din care tu, femeia, n-ai înţeles nimic, dar, ca o doamnă ce eşti, ieşi din relaţie cu o scuză care nu are nicio treabă cu realitatea, când ai putea pur şi simplu să-i zici:

„Eşti prost la pat!!! Extrem de prost! Pur şi simplu analfabet din punctul ăsta de vedere.”, iar apoi ca să mai învârţi o dată cuţitul în rană adaugi „Şi o ai şi mică!”.

Dar nu, femeile nu fac asta. Ştiu zeci de poveşti de la persoane diferite care au păţit asta şi n-au zis nimic. Ştiu femei care au fost atât de dezamăgite că au început să plângă şi au spus că plâng pentru că au avut o zi foarte proastă.

 

Nu-mi dau seama dacă asta e reacţia unei doamne, să mintă frumos, sau e reacţia dracului împieliţat de pe umăr care zice: „lasă-l, lasă-l să ia ţeapă şi următoarea fraieră”!

 

Adevărul doare, dar dacă dracul tău e adormit fie-ţi milă de oricine ar putea urma şi când îi faci fundiţă şi-l trimiţi oriunde în altă parte , te rog spune-i şi de ce. Iar dacă mândrul crai este din categoria infatuaţilor care sunt convinşi că sunt AS în domeniu fiţi bune şi înjunghiaţi ego-ul ăla cum puteţi voi mai bine. Poate aşa, puţin câte puţin mai aducem din ei cu picioarele pe pământ, iar atunci când mă văd cu prietenele mele poveştile vor fi altele.