He’s just not that into you

de | feb. 8, 2018 | 0 comentarii

E și un film cu numele asta, pe care nu mai știu dacă l-am văzut sau ba, dar îmi amintesc ca m-a frapat numele.
Ajungem sa obsedam și sa ne fixam pe niște oameni care nu dau 2 lei pe noi, ne atarnam „telefoanele de gât” si speram ca poate suna, sau mai rău le scriem și ii sunam pana la Block. Pentru ca noua ne-au plăcut oamenii aia. Dar el/ea poate ca pur și simplu nu ne place înapoi și reușim sa si agasam pana la exasperare.

Nu-i vina ta, dar nici vina lui/ei, nu prea este vina nimănui. E cam ciudat, așa-i? Trebuie totuși sa fie vina cuiva. E chestie de chimie, iar asta nu este în controlul nimănui. Adu-ti aminte cand erai de cealalta parte a baricadei si te stresa cineva. Mesaje si telefoane la care desi nu raspundeai continuai sa le primesti.
Niciun om nu te va vrea pentru ca vrei tu sa te vrea si nici tu n-o sa vrei pe cineva doar pentru ca acea persoana te vrea pe tine.
E februarie și deja au început postările despre Valentine’s Day și începe panica. Mai ales pustimea începe sa intre în depresie. E ok ca ai fost singur/a de Crăciun și Revelion și de ziua ta, dar ferească Dumnezeu sa fii singur de ziua îndrăgostiților. Am 26 de ani și cred ca am „serbat” de 2 ori aceasta sărbătoare, în ambele cazuri cu cineva de care NU eram îndrăgostită. Dacă ești într-o relație nu-i obligatoriu sa fii și îndrăgostit. Primul sărut l-am avut la 14 ani și de atunci am început sa ies cu băieți. Asta înseamnă că am ratat 10 ocazii de a serba aceasta sărbătoare. Sa nu uitam de Dragobete, au fost 10 ocazii și acolo.
My point being sa fii singur nu-i cel mai rău lucru, și nici sa nu te sune după întâlnire. You win some, you lose some. Câștigăm experiență și de multe ori omul pe care l-am văzut doar o data a fost pansament la momentul respectiv. Nu încerca să-i schimbi statutul pentru ca, mai ales ca femeie, pierzi demnitate. Un bărbat care chiar te vrea o să-l facă și pe dracu-n patru sa te cucerească. Dacă nu-ți place, te retragi elegant, dacă îți place dă-i înainte, poate iese ceva.