International Day of Kissing. Seriously?!

de | iul. 6, 2016 | 0 comentarii

De câteva săptămâni am avut un program mai lejer şi în orice fărâmă de timp liber am citit. Nu vă gândiţi că am pus mână pe cărţi de fizică cuantică, ci pe romane de dragoste. Light, văratice şi cu o doză suficientă de romantism cât să-mi aştearnă un zâmbet cald pe chip. Chiar glumeam cu o prietenă: “de când nu ies cu nimeni am reuşit să citesc 11 cărţi în mai puţin de o lună”. :))) Mi-a picat în mână şi o carte de Nora Roberts. Uşoară şi cu niscai înclinaţii spre roman poliţist, dar plăcută şi cu idei drăguţe şi deopotrivă amuzante.

Mă uitam pe facebook puţin mai devreme şi am văzut postări cum că astăzi este ziua mondială a sărutului. Kiss away!

În ultima vreme există o zi internaţională pentru absolut orice…parcă-i uşor tras de păr. Chiar a postat un amic că 6 iulie este pentru foarte mulţi în fiecare zi, iar pentru ăia

care nu se încadrează în categoria “cuplaţi” este un cuţit în inimă. Îmi aduc aminte şi acum că, atunci când eram puştoaică, uram Valentines Day pentru că mereu mă prindea singură. Toţi erau îmbrăţişaţi şi drăgăstoşi, toate fetele aveau flori, numa’ eu aveam…bunăvoinţă. Pentru cei care au relaţii frumoase şi au zi de zi pe cineva să-l sărute, azi nu reprezintă absolut nimic deosebit, pentru ăilalţi este un ghimpe-n curuleţ. :)))

Eu sărbătoresc această zi cu o prietenă, un vin şi vizitarea unei case noi. O s-o pup pân-o albesc ca să nu irosesc o aşa ocazie nemaiîntâlnită. :)))

Să fim mai profunzi, mai darnici şi mai calzi unul cu altul fără o ocazie. Să ne pupăm şi să ne îmbrăţişăm pentru că avem lângă noi un om drag, chit că-i prieten, coleg, iubit, părinte, frate, etc şi nu pentru că e ziua pupatului pe tot mapamondul. Să fim oameni. Zi de zi. Şi aşa va fi ziua noastră, a tuturor, în fiecare zi.

În încheiere vă las un citat din cartea de care vă povesteam care mi-a plăcut mult:

„Ea: -Nu ştiu ce să fac cu ceea ce simt. Am nevoie de etape, de nişte etape rezonabile, uşor de înţeles.
El: -Nu-ţi vine niciodată să te arunci şi să vezi unde cazi?
Ea: -Nu, însă ştia că exact asta făcuse.” – Nora Roberts