Mă-nțelegi? Știi ce zic?

de | iun. 19, 2017 | 0 comentarii

Ies într-o marți seară cu un tip de pe Tinder. Corecție, era de fapt o tipă ușor isterică, cu probleme de personalitate in corpul unui individ. După ce a monopolizat întreaga conversație am îndrăznit la un moment dat să-l contrazic, sunt o nenorocită cu păreri, ce să-i faci?!

În momentul în care mi-am permis să deschid gura pentru altceva decât „Bună!” și-a dat seama că sunt bărbat.

„Nu ești deloc feminină, tu ai o pereche de c***e in pantaloni.”

Problema cea mai mare nu era că aveam si eu o pereche, ci că el nu avea niciuna. Am făcut Poli, sunt o proastă cu gandire rațională plină de idei. Cred ca adevărul meu este absolut. Abia am deschis gura, singurul care credea că părerea lui este general valabilă și se aplică tuturor era el, nu eu. Era exact ca o femeie la ciclu pe care tocmai ai făcut-o grasă. Corecție! Era mult mai rău, nu am de ce să jignesc femeile.

„Ești o feministă, ești una d-aia.”

„Nu, nu sunt, sunt de fapt ușor sexistă.”

„Adică?”  😐

Din discuție și-a dat el seama ca de fapt sunt o sexistă-feministă, ceea ce evident este mult mai rău!!

„Mamă pun pariu că tu ești genul ală de femeie care plesnește bărbatul peste c***e!”

Nu, chiar nu, doar baiețeii ii plesnesc. Cu un bărbat nu poți să faci asta. Bărbat, nu băiat, sau băiețel, sau tip la ciclu, nunu, BĂRBAT!

Hai sa derulăm puțin înapoi: ai întârziat, 5 min ce-i drept, dar chiar și așa tot întârziat se numește, apoi ai început să monologhezi și să mă interoghezi ca apoi să-mi spui cât sunt eu de proastă. Modul în care te exprimi este defectuos. În primul rând pentru că jumătate de conversație ai purtat-o în engleză, iar când vorbeai în română repetai obsesiv „gen”, „știi ce zic?”, „mă-nțelegi?”, deci plecăm de la premisa că ai presupus că sunt proastă by default. Da, înteleg și știu ce zici, doar că nu sunt de acord.

La un moment dat îmi spune că vrea să scrie o carte despre dating. Imaginați-vă oroarea. Ăsta scrie o carte, alții mai proști ca el o cumpără, o citesc și iau de bun ce latră el acolo, iar apoi se umple lumea de imbecili.

Îl suspectez și ca fiind virgin, că cine naiba s-ar irosi pe el…

Așa că DA, se poate spune că nu sunt feminină, pentru simplul fapt că sunt mai bărbat ca tine! Femeie voi fi lângă un bărbat, în rest sunt bine, mă descurc și singură.