Mike. Magic Mike :X

De obicei nu vorbesc despre filme, dar acest film este de vizionat. Recomand călduros tuturor femeilor şi niciunui bărbat. Eu l-am văzut aseară cu o prietenă şi ne-am închinat când am observat prezenţa a doi masculi feroce (a se citi printre rânduri), unul era din provincie (după port şi după vorbă), iar celălalt doar prost, pentru că-l târâse iubiţica după ea.

Primul film nu mi-a plăcut. Deloc. Nu-mi aduc aminte absolut nimic în afară de faptul că a fost o dezamăgire

totală. După ce am văzut că a apărut şi al doilea şi am văzut trailer-ul am zis să-i dau o şansă.

Nu mă înţelegeţi greşit. Filmul nu are nici un pic de acţiune, nu are nici cap nici coadă şi nici nu transmite vreun mesaj inteligent, dar tipii sunt absolut delicioşi (nu toţi, să ne înţelegem, dar ăia care trebuie, sunt exact cum trebuie).

Biletul ăla la film a fost cu adevărat una din cele mai inteligente moduri de a-mi cheltui banii. M-am distrat copios, mi-am clătit ochii şi mi-am întipărit un zâmbet infinit pe buze.

Pe lângă râsete şi comentarii spicy, au fost faze, în care toată sala a aplaudat. La cinema. Dar nu aveai cum să te abţii şi spre deliciul nostru, la un moment dat s-a înterupt filmul şi când l-au reluat am avut plăcerea de a revedea o secvenţă absolut incendiară. Cu mulţumiri pentru problemele tehnice care au survenit. :>

Dacă mă întrebaţi pe mine tot filmul l-a facut Channing Tatum, pentru că pe lângă trupul din dotare este un dansator genial, iar asta a facut totul mult mai hot. Amuzant este că prietena mea când a văzut primul cadru cu el, iar eu ii povesteam că este foarte tare omul, a zis că ei nu îi place. “Are faţa pătrată, zise ea.” 20 min mai târziu a început să danseze şi trebuia să vedeţi cum subit avea, ea, numai cuvinte de laudă pentru al nostru Mike.

Un film cu adevarat yummy. Made my evening, actually made my week :)))