Mulțumesc 2017

de | dec. 31, 2017 | 0 comentarii

Toata lumea își scrie dorințele pentru 2018 de parcă s-ar fi născut ieri. 2017 a fost greu și plin de provocări și nu mai știu cum, iar de pe 1 ianuarie umbla câinii cu covrigi în coada. Toată lumea se lasă de fumat, slăbește 20 kg, își schimba jobul sau bărbatul, câștigă la loto, se marita și face un copil. Nu ma înțelegeți greșit, e minunat ca ne dorim sa facem schimbări în bine pe toate planurile, dar nu ar trebui mai întâi sa ne dam 2 pași în spate și sa mulțumim?
Eu asta vreau sa fac, sa mulțumesc ca în acest an am făcut lucruri frumoase și am depășit câteva obstacole care mi-au servit drept lecții, am învățat, am ras, am plâns, m-am mai maturizat.
Ma bucur în primul rand ca sunt sănătoasa, apoi ca am o familie minunata care m-a învățat sa fiu om și le mulțumesc pentru asta.
Mi se pare absolut minunat ca am lângă mine niște prieteni absolut geniali, care-mi sunt alături și care sunt parte din familia mea. Voi îmi aduceți zâmbetul pe buze chiar și atunci când am ochii înlăcrimați.

Ma bucur ca termin anul iubind pe cineva, chiar dacă acel cineva nu-i lângă mine. Sunt momente în care realizezi ca unele lucruri se întâmplă doar o data.
2017 a fost un an bun, iar 2018 sper sa fie unul și mai bun. Multumesc 2017!

Sa ne vedem la anul mai buni, mai fericiți, mai împliniți. LA MULTI ANI!