O femeie ar trebui să…

de | mai 31, 2017 | 0 comentarii

În pauzele de țigară fac greșeala să intru pe Facebook să se mă delectez cu te miri ce postări. În ultima vreme tot le vad pe cele de genul: o femeie adevărată ar trebui să fie așa, să facă așa, să simtă așa, să reacționeze așa.

O femeie ar trebui să fie fix cine vrea ea să fie!

S-a vrut egalitate între sexe, femeia e la muncă, face copii, gateste, schimba becul, face curat, se culcă cu soțul, etc și trebuie să fie și nu știu cum a visat te miri ce prost aseară. Să fim clar înțeleși: femeia este om! Poate fi doar cum vrea ea.

Dacă se vrea aranjată, în rochie și pe tocuri este foarte bine, dacă se vrea în pijamale până la pâine, e la fel de bine.

Ea trebuie să fie mereu cu o expresie blândă pe chip. WHAT?! Come again?! Ia vino tu la mine și calcă-mă pe nervi să vezi cam cât de blând te pot trimite înapoi de unde ai ieșit.

 

Femeia trebuie să fie independentă dar mereu zâmbitoare. În ziua de azi de cele mai multe ori femeia ca să răzbească trebuie să fie bărbat, așa că zâmbet gingaș si surâs de zână, iar nu se aplică.

Trebuie să fie independentă că altfel vrea bărbatul pentru bani, sau familistă cu șorțul și mopul aproape, trebuie să schimbe lumea și s-o revoluționeze sau să facă 7 copii și să stea cu ei acasă să-i crească, trebuie să se machieze ca să pară cât mai îngrijită sau să fie cât mai naturală că doar nu vrei o păpușă de plastic… Ce crezi? Nici asta nu trebuie neapărat.

Știi ce ar trebui o femeie să? Să fie fericită!

Mai mult decât director, medic, profesor, salvamar, pilot, bucătar, menajeră, etc femeia este MAMĂ! Femeia dă viață!

Este o ființă atât de firavă și atât de puternică în același timp. Este zâmbet și încruntare. Este rea și blândă. Este o rază de soare sau o furtună, dar face parte din lumea ta. Iubita ta, soția ta, mama ta, sora ta, prietena ta, colega ta, bunica ta…oricine ar fi, este parte din tine.

Accept-o și iubeste-o fix așa cum vrea ea să fie. Că e parte din viața ta și dacă vrea îți poate face viața de 100 de ori mai frumoasă sau de 10000 de ori mai mizerabilă. Choose wisely!