O fiintă adorabilă, dar absolut insuportabilă.

Începând cu 1 Mai m-am angajat. Oameni noi, birou nou, obiceiuri noi.

În biroul în care lucrez eu, în colțul din stânga se poate identifica o ființă adorabilă, dar absolut insuportabilă.

Dacă până să o cunosc pe ea credeam că eu sunt o antiteză umblătoare, după ce am cunoscut-o am realizat că sunt mic copil.

Recunosc că inițial n-o văzusem. Pur  și simplu n-am observat-o, dar uneori țigara unește oameni. :))) După ce am început să vorbim mi s-a părut deopotrivă fițoasă și foarte rea, dar azi o țigară, mâine alta, până când mi-am dat seama că scorpia aia fițoasă îmi este prietenă.

Astăzi mai întinerește cu un an și cu ocazia asta vreau să-i spun tot ce am pe suflet. Public. Să știe lumea că e rea. :)))

Mă bucur că te-am cunoscut. Enorm. Ești un om minunat, dar dacă nu te cunoaște omul nu va descoperi asta.
Atunci când îți fumez țigările, te rog să o iei ca pe o dovadă de iubire…sau ia-o cum vrei tu, vorba unui coleg. :)))
Ești printre puținii oameni cu care aș putea să vorbesc ore în șir despre tot și despre nimic.
Mereu ți-am admirat umorul și inteligența, dar mutrele tale sunt absolut epice. Expresivitatea ta este o calitate pe care o ador, mai ales datorită faptului că râd cu lacrimi când îmi povestești ceva.
Ești  singurul om care a reușit să mă țină 8 ore la cumpărături. Nu doar că n-am cedat nervos, ba chiar a fost o plăcere.
Când vine vorba de gusturi, în schimb, suntem diametral opuse, dar asta aduce sare și piper în conversațiile noastre interminabile.

Peste 10 ani sper să rămâi la fel de haioasă și plină de viață ca acum. Tu ești ca o cutiuță cu surprize, iar când te enervează omul: PUFF! și devii cutia Pandorei.

LA MULȚI ANI! Să fii sănătoasă, fericită și iubită. Să nu lași sarcasmul în urmă. E parte din tine. Să nu mă uiți vreodată. Te voi ucide. Să nu pierzi speranța. Te va secătui. Să nu lași nimic să-ți șteargă zâmbetul. Te va întuneca. Tu doar fii tu! Este suficient.

Cu tot dragul,
Anița jevrița/Poneiașa/Grațiela/Demented etc :)))