Schimbarea este un proces continuu…

Ce este schimbarea? Cand stii ca te-ai schimbat? De ce avem nevoie de schimbare? Dar mai ales, ce trebuie sa schimbam si de unde incepem?

Mereu am crezut ca atunci cand trebuie sa fac o schimbare majora pe dinauntru trebuie sa incep prin a face o schimbare evidenta la exterior. Am nevoie de oglinda pentru convingere si confirmare. Trebuie mai intai sa vad, iar abia apoi sa incep sa simt…

 

In ziua de azi schimbarea este vitala si asa cum o prietena mi-a spus: „Singurul lucru constant este schimbarea!” Daca nu esti adaptabil sau nu te impaci prea bine cu schimbarile nu doar ca nu evoluezi, ba chiar vei regresa. Totul se schimba in jurul nostru, iar pentru a tine pasul trebuie sa fim intr-o transformare continua…iar atunci cand decizi sa schimbi ceva, alege sa faci cea mai buna schimbare pe care o poti face in acel moment: „Be the change you wanna see in the world!”

Fiecare din noi este unic, original si irepetabil si fiecare are un rol important pe planeta aceasta asa ca fa tot posibilul pentru a-ti atinge maximul de potential, sau daca nu-l atingi macar incearca, pentru ca atunci cand tintesti luna, chiar daca nu ajungi la ea, vei fi printre stele!

Cred ca exista un moment in viata fiecaruia in care realizeaza ca ori face o schimbare, ori ramane in umbra. Ce trebuie sa schimbam? Aici nu am raspuns decat pentru mine, fiindca raspunsul este in fiecare dintre noi. Suntem diferiti si ca atare avem nevoie de schimbari diferite.

Cand incepem? Avand in vedere ca este vorba de schimbare, raspunsul corect este: IERI. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Daca lasi schimbarea pe maine e ca si cum ti-ai lasa viata „on hold” (in asteptare). Ieri este istorie, azi este un dar, iar ACUM este momentul potrivit!