Scorpie, scorpie, da’ tot sânge regal

Mă trezesc dimineaţă cu un mesaj nou pe whatsapp:

“Bună dimineaţa, frumuseţe! :)”

Wrong day to say that “honey”. :))

Mai târziu stabilim să ne vedem la un suc să depănăm amintiri, fiind vorba de un fost prieten.Da, am capacitatea de a rămâne prietenă cu unii.

“Scap la 5:30 de la birou. Poate vii să mă şi iei de aici.”, îi scriu.

“Bineînţeles că vin să te iau. Am făcut cursuri <<Cum să te porţi sau să tratezi o prinţesă.>> :)”

“Prinţesa e în vacanţă, azi o găseşti doar pe scorpie la adresa de mai sus.”

“Scorpie, scorpie, da’ tot sânge regal.”

 

Cât de ciufută şi fără chef ai fi nu prea nu ai cum să nu zâmbeşti la ecranul telefonului, după o aşa replică. 🙂 Omul mereu a avut vorbele la el, altfel nu mi-aş pierdut timpul cu el.

Sincer, chiar nu înţeleg de ce ar vrea să mă revadă, pentru că mereu a reuşit să mă calce pe nervi suficient de tare încât să trimit spre el un val uriaş de sarcasm. Ori e masochist, ori crede că eu de fapt glumesc.  :))

Deşi atunci când ne-am despărţit, a fost cu circ şi topoare (Deh, atunci când e vorba de sufletul meu sunt o adevărată fiară, dar cine nu ar fi?), trebuie să recunosc că am învăţat multe de la el. Şi bune şi rele. Acum, evident, nu mai avem nici o treabă unul cu celălalt, dar cam din 6 în 6 luni ne vedem pentru că “îi e dor de sarcasmul vocii mele”. Uneori îmi şi mulţumeşte. Cred că mulţumirile se traduc cam aşa: “Mulţumesc  Domnului că nu mai ies cu tine. Există şi femei care nu utilizează sarcasmul pe post de punctuaţie.”

“Bună dimineaţa, frumuseţe! :)”

“Nu era prea bună nici înainte să-mi scrii…acum cu atât mai puţin. La ce zile am avut fix tu-mi lipseai din peisaj ca să fie decorul complet.”

Ştiu. Sunt bună de pus la rană uneori. Faci gangrenă. :))

Nu ştiu dacă vede el în spatele sarcasmului meu un scut pentru un suflet bun, sau pur şi simplu merge pe princiupiul „E dată dracu, dar măcar o duce capul.” Oricare ar fi motivul, îl consider un compliment. Eu nu m-aş întâlni cu mine azi. :)))