Sunt cea mai norocoasă

De ziua mea am primit multe urări deosebite, dintre care și câteva telefoane în mijlocul nopții care au început cu: nu pot să cred că dormi de ziua ta, după care imediat ce adormeam la loc suna iar și era aceeași primă replică. :)) Multe multe mesaje și alte telefoane pe tot parcursul zilei. Am ales să postez 3 mesaje care mi s-au părut mult prea

frumoase ca să le țin doar pentru mine. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc că ați fost lângă mine și mi-ați făcut ziua cu adevărat perfectă.

„Să încep cu „la mulți ani!” ar fi un clișeu, să nu îți spun ar fi cam rușinos. Am să îți urez ceva, dar am s-o fac mai special.

Acum vreo 4 ani am văzut pe scările facultății o copilă aranjată, cu rochiță și pantofi cu toc. Băi, era frumoasă tare, dar cam cu nasul pe sus. Întreb cine este și mi se spune Ana Maria Ion. Numele îl știam de la gașca veselă, persoana nu.

Mi s-a părut mie puțin cam overdressed pentru facultatea noastră, dar am zis „eh, s-o fi simțit și fata bine azi”. Daaar nuuu….ea se simțea bine cam în fiecare zi.

Cum am ajuns să o cunosc eu pe fata asta? Un revelion la munte cu gașca din care făceam amândouă parte.

Am început timid în tren, fără prea multe vorbe (Din partea mea. Ea vorbea mult, dar nu cu mine :))) ) și am continuat cu aranjatul în seara de revelion (mare artistă la coafat și machiat). Am terminat cântând împreună după o noapte de beție.

Sunt fericită că am cunoscut un om așa bun, frumos, milostiv, gata să te ajute oricând. Ana este de toate pentru mine: prietenă, soră, confident, chiar și mamă uneori când trebuie să fiu adusă cu picioarele pe pământ, dar mami este cam departe pentru asta. Mă ceartă când fac vreo prostie și mă aduce pe calea cea bună.

Pentru toate astea aș vrea să îi mulțumesc.

La mulți ani, suflet frumos!

Te iubesc, Ana Maria Ion! Să ai o zi superbă, să fii sănătoasă și să ai grijă de tine.

Pupiiiiici :* :* <3″

– Andreioaca

„Mi amor, îți zic de acum, pentru că mi-e prea somn ca să mai stau trează până la 00:00, iar dacă îți dau mâine dimineață, risc să crezi că nu m-am gândit la tine :)) LA MULȚI AAAAANI!! Să fii sănătoasă și fericită! Sper să îți găsești în curând dragostea și să îți petreci toată viața în compania ei! Înconjoară-te de oameni buni și calzi, care să te aprecieze și să îți fie alături și la bine și la greu! Te iubesc! Te pup cu drag și aștept să ne vedem vineri seară și să ne distrăm cu ocazia îmbătrânirii tale :)))) :*:*:* La mulți ani!!!”

– Lixy Pixy

„După o zi plină de interviuri, cursuri, drumuri interminabile, am ajuns într-un colțișor din care să îți pot ura din toooooată inima niște foarte mulți ani fericiți, pe care îi meriți cu vârf și îndesat. Mă rog să se aplece spre tine îngerul iubirii și să ți-l arunce din săculețul sau pe acel mult așteptat bărbat care să te aprecieze, respecte și să te iubească pentru ceea ce ești, o persoană minunată. Sănătoasă să fii, că de restul de ocupi tu..nu prea ar exista obiective pe care să ți le propui și să nu le atingi. Așa că, mult noroc, putere de muncă și..de râs! (să nu renunți niciodată la această ultimă activitate, căci e una din milioanele de calități pe care le ai). La mulți ani, draga mea!”

– Johnny