Aplicaţiile de dating ale secolului 21

de | iun. 7, 2016 | 0 comentarii

Toţi oamenii care ţin pasul cu tehnologia au avut instalată măcar „din greşeală” o astfel de aplicaţie în telefon, sau au butonat aplicaţia unui/ei prieten/e că se conectează cu facebook-ul şi nu se cade… Explicaţiile sunt în general ceva de genul: eram la o petrecere şi mi-au instalat nişte prieteni Tinder-ul. Fără voia mea! Eu eram legat, încătuşat chiar. Mhm! Şi eu am încercat să dorm într-o cameră de bicicletă azi-noapte. Lăsaţi! Nu sunt un om care crede în aşa ceva, vorba unei prietene: găseşti numai himere. Din păcate nu o pot contrazice, dar foloseam aplicaţia. Nu am instalat-o din greşeală, îmi asum, ci din curiozitate. Povestea o prietenă într-o seara la un pahar de vin că a cunoscut câţiva oameni foarte interesanţi. Încercarea moarte n-are, ia să văd şi eu cu ce se mănâncă.

Am cunoscut şi eu oameni interesanţi, dar prea puţini, în schimb am cunoscut mai mulţi oameni proşti, oameni plicticoşi şi oameni disperaţi. Sunt de tot soiul.

Unul interesant se găseşte cam la 10 de match-uri, minim. Depinde cui naiba dai like. Chiar mă întreba un tip cate match-uri am. Sincer? Toate, că mă ajută faţa, dar nu mi se pare o victorie.

Tinder-ul, e singurul pe care am avut cont, e o aplicaţie superficială unde găseşti ceva specimene nemaivăzute. Mai jos găsiţi câteva idei despre „comorile Tinder-ului”.

*Tipii care nu au poza de profil singuri. Măcar 2 sunt în poză, dintre care unu e bun de pică şi îţi zici înainte să dai click să vezi mai multe poze: „fii ăla din dreapta, fii ăla din dreapta, te rog eu frumos”. Ce credeţi? Nici măcar o singură dată nu a fost profilul tipului ăla mişto.

*Piţipoancele masculine şi pozele cu bot de raţă. Asta e foarte trist şi la o femeie, dar la un bărbăt este de-a dreptul deplorabil. Ăştia sunt clar oameni foarte proşti care nu sunt capabili să lege 2 vorbe, nu trebuie să discuţi cu ei ca să îţi dai seama de asta.

*Au poză la profil cu o femeie. Ce încerci să transmiţi? Eşti pro manage-a-trois?

*Status foarte exigent şi pretenţios. Trebuie să fii aşa şi să faci aşa şi să arăţi aşa. Aştia sunt mereu bărbaţi naşpa şi când zic naşpa credeţi-mă că sunt drăguţă. Ia o oglinda prietene, uită-te cu atenţie şi sterge dracu statusul ăla cretin, pentru că tu te încadrezi în categoria „any woman is better than no woman”.

*Pozele fără tricou. Că deh, pătrăţele, pectorali, ş.a.m.d. O poză care să-mi dovedească că ai şi un creier nu deţii? Se vedea că eşti fit şi fără să te dezbraci. Relax!

*Şi ultimul sesizat de mine, dar nu cel din urmă, este omul care pune poză cu o maşină, BMW, Mercedes, Audi etc (pe care probabil că nu deţine acte de proprietate, dar las’ că nu ştie nimeni), iar sub poză descrierea sună ceva de genul: „no gold diggers”. Hai să mori tu?! Dar ce crezi că atragi? O fiinţă candidă interesată de personalitatea ta frapantă?

M-a distrat teribil un prieten deunăzi “Probabil pe Tider sunt femei cu profile false, în esenţă spam-uri, foarte extrem de nefu***e şi urâte cu spume şi…tu.” You just made a very good point!

Delete “Tinder”?

Deleting this app will also delete its data.

THAT’S THE POINT!

Delete.