Dacă nu îl vrei când te vrea și el, asta e deja un război pierdut.

de | ian. 9, 2018 | 0 comentarii

Persoanele potrivite într-un moment nepotrivit… Da și nu chiar. Rar de tot se aplica vorba asta, în majoritatea timpului norocul ți-l mai faci și singur.

Mor pe oamenii care își regreta foștii după 3 primăveri. Vai ce minunat era Gigel din deal, ce proasta am fost. Nu domnule, nu-i asa. Când ți-a fost aproape ce ai păzit? De ce nu l-ai văzut atunci minunat? Ca era acolo?

Am plecat din relații și am rămas în timp ce alții plecau, de mai multe ori. Niciodată nu m-am uitat în urma mea. Da, am suferit după câțiva, am plâns, am mers sute de km pe jos și am alergat zeci pentru a-mi pune ordine în gânduri, dar odată ce am terminat cu jelitul mi-am văzut de drum. Dacă m-am vindecat înseamnă că nu mai ești în grafic. Stop joc!

Am pățit de câteva ori ca omul care a plecat de lângă mine sa ma regrete mai târziu. Nasol moment. Unde ai fost când aveam nevoie de tine? Și o întrebare mai importanta: de unde dracu ai apărut, acum când nu mai am?

Nu mi-am regretat niciodată despărțirile. Nu m-am gândit niciodată mama ce băiat wow, ce proasta am fost. N-am 15 ani. Ma gândesc înainte sa plec de ce nu e ok și dacă sunt lucruri vitale pentru mine e evident ca am alt drum de urmat. Mi-au trecut prin minte multi băieți buni ulterior, dar firul narativ era cam asa: „un super băiat, dar…”

Nu i-am regretat nici măcar pe cei care au plecat ei, s-a dovedit mai târziu ca nu erau pentru mine. Eu știu cu ce putere și forța pot iubi atunci când merita, dacă era sa fie, nu ar fi plecat.
Ce rost ar avea sa irosesc timp? Umbla o poza drăguță pe Facebook la un moment dat care zicea ceva de genul: „Dacă nu simți ca e aleasa, nu tine langa tine fericirea altuia.”

Trăiește și iubește omul de lângă tine acum! Nu-ți pune fericirea pe pauza, nu-i un film…când apeși iar play timpul va fi trecut peste chipul tău. Luptă pentru omul de lângă tine dacă-l vrei și mâine acolo. Dacă nu îl vrei  când te vrea și el, asta e deja un război pierdut…