De ce cred barbatii ca femeile sunt nebune?

de | apr. 2, 2016 | 0 comentarii

Pentru ca sunt. Suntem o specie aparte, altfel construita, definita de nebunie.

De ce spun asta? Aflati imediat.

Magazinul Pandora  are din cand in cand promotii. Astazi, 2 aprilie 2016, a fost una din acele zile. Daca nu sunt coerenta pe ici pe colo va rog sa treceti in revista faptul ca azi noapte am dormit 4 ore, apoi am stat alte 4 in picioare, am mancat din mers, am inghetat de frig (ca doar nu de cald) si acum beau un pahar de vodka sa ma incalzesc. Concluzia: Dumnezeu cu mine, sau cu postarea asta.

 

Asa…ce ziceam? A, da, Pandora. Doua bratari la pret de una. Nu-i mare smecherie, dar sunt lucruri pe care trebuie sa le faci o data in viata. Asta e unul dintre acele lucruri pe care trebuie sa le faci doar O DATA in viata. Ne-am dus noi (eu cu 2 prietene) zglobii in mall.

  • La cat sa mergem? 10 sau 11?
  • 11 frate, ca nu cred ca vine lumea de la 10.

Zis si facut. Ajungem in mall la unspe, 100 persoane inaintea noastra.

  • Jura-te ca aici trebuia sa ajungem si ca n-am gresit adresa.
  • Aici trebuia sa ajungem, imi spune prietena mea.

Bun. Initial mi s-a parut amuzant sa ne asezam la o asemenea coada, 2 ore mai tarziu, nu prea. Bucuria cu mall-urile e ca acolo gasesti orice, inclusiv combustibil: White Moca de la Starbucks si mancare de la Mc. Eu am stat la coada 4 ore, iar prietenele mele 5 ore si jumatate. Daca vrei Pandora, na Pandora domnisoara. Motivul pentru care am plecat nu era ca mi-am luat bratara, ci faptul ca aveam programare la manichiura si nu ma incadram in timp. Am lasat instructiuni pentru model si marime, bani si m-am pus in miscare. Azi noapte am dormit 4 ore. Traiesc pe principiul o viata am, tanara sunt, chef de viata nu mai spunem…acum hai sa testam ficatul. Avand in vedere acele 4 ore de somn si faptul ca oricum am avut o saptamana foarte obositoare, daca n-as fi fost om nebun (dar stai ca femeia nu e om, desi daca spun femeie nebuna, devine pleonasm :))) m-as fi dus acasa sa dorm. Cum ar fi putut sa ma ia somnul cu manichiura nefacuta? Ntz.

Intr-un final am intrat pe usa in casa, la ora 20, dupa fix 10 ore de umblat, dar directia n-a fost patul, ci bucataria. Pai nu mai fumam si noi o tigara? Si pentru ca sunt obosita am stabilit cu un prieten bun sa ne vedem la o poveste. Acum scriu si astept sa ajunga la mine. Draga ficat, iti urez succes, dar noaptea abia acum incepe. :))

De ce cred barbatii ca femeile sunt nebune? Chiar e nevoie sa va mai raspund?

 

P.S. Diacriticele maine ca acum trebuie sa plec.